Informacione

Orari

1 Maj - 15 Tetor

Çdo ditë: 09:00 - 18:00

16 Tetor - 30 Prill

E Martë - E Diel: 09:00 - 16:00

Çmimi i biletave

Ditët falas

E diela e fundit e çdo muaji

18 Prill

18 Maj

21 Maj

29 Shtator

28/29 Nëntor

Kategoritë

Fëmijët 0-12 vjeç: Hyrja falas

Invalidë dhe Pensionistë: 50% Ulje

Studentë me kartë studenti: 70% Ulje

Besimtarët e kishës Ortodokse (Në raste festash dhe ceremonive fetare): Hyrja falas

  • Parking falas.
  • Të gjitha aktivitetet janë me pagesë dhe miratim paraprak nga Ministria e Kulturës.
error: Content is protected !!