Mirë se vini në

Parqet Arkeologjike Apoloni & Bylis

Video e Fundit

Play Video

Ndiqni Podcast

Google Street View

Informacione

ORARET

Përgjatë 2 sezoneve

1 Maj - 31 Tetor

Çdo ditë: 09:00 - 19:00

1 Nëntor - 30 Prill

E Martë - E Diel: 09:00 - 17:00

E Hëna Pushim

DITËT FALAS

Gjatë gjithë vitit

E diela e fundit e çdo muaji
18 Prill
18 Maj
21 Maj
29 Shtator
28/29 Nëntor

KATEGORITË

Që përfitojnë ulje

Fëmijë 0-12 vjeç: Falas

Invalidë & Pensionistë: -50%

Studentë me Kartë Studenti: -70%

Besimtarët e Kishës Ortodokse: Falas (Në raste festash dhe ceremonive fetare)

BILETAT

Parku Arkeologjik Apoloni

Individ: 600 Lekë

Grup mbi 12 vetë: 500 Lekë

Nxënës / Studentë: 180 Lekë

0-12 Vjeç: Falas

12-18 Vjeç: 180 Lekë

Invalidë / Pensionistë: 300 Lekë

BILETAT

Parku Arkeologjik Bylis

Individ: 400 Lekë

Grup mbi 12 vetë: 300 Lekë

Nxënës / Studentë: 120 Lekë

0-12 Vjeç: Falas

12-18 Vjeç: 120 Lekë

Invalidë / Pensionistë: 200 Lekë

• Parking falas

• Të gjitha aktivitetet janë me pagesë dhe miratim paraprak nga Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit.